Kort en pittige kapsels kwaad op LINDA.

Het is ondertussen een fenomeen geworden op FOK!: kotsen op vrouwen met kort en pittige kapsels. Van die verlepte huisvrouwtjes wiens idee van 'lekker gek doen' inhoudt dat ze hun haar kort knippen en een fel kleurtje geven. Dat ziet er niet uit, vindt menig FOK!ker, en nu valt de redactie van LINDA. hen bij.

Een redacteur van LINDA., het magazine van Linda de Mol, plaatste namelijk zowel op Facebook als op hun site een linkje naar het Facebook-profiel van Henk's Fashion. Op Henk's Fashion worden dames met kort en pittige kapsels op een satirische manier gereviewd.

De meeste mensen zullen denken dat het goed is dat die vrouwen eens gewezen worden op hun vreselijke kapsel. Maar, zoals je kunt verwachten van mensen die hun haar in paarse stekels stileren, ontbreekt het de lezers van LINDA. aan zowel humor als aan zelfkritiek.

Ene Erna zegt: "Ik mis het gen om dit grappig te vinden," waarbij ze raar genoeg refereert aan Henk's Fashion. Elsa klaagt raar genoeg over het kamgedrag van LINDA.: "LINDA dat je hier aan meewerkt om vrouwen af te kammen verbaast me een beetje."

Er zijn echter ook positieve reacties. Astrid denkt dat Henk een heel vriendelijke kapper is. Ene Rudi heeft een kleine tip voor de beheerder van Henk's Fashion: "Zou de de titel wel veranderen in: DE VEERTIG VOORBIJ LETS ALL LOOK LIKE DUDES."

De redactie van LINDA. heeft ondertussen een klein statement over de ophef uitgegeven: "We signaleren een trend, het is niet onze bedoeling om mensen hiermee te kwetsen." Eline hoopt dat LINDA. het nog ten goede draait: "Trouwens ,leuk artikel voor "Linda"...foto's van 40+ dames met korte pittige kapsels die wel gelukt zijn ,ik ben beschikbaar."