'Rihanna stoned als garnaal'

Rihanna heeft een bezoekje gebracht aan een Amsterdamse coffeeshop. De 25-jarige zangeres is in de hoofdstad omdat ze zondag en maandag een concert geeft in de Ziggo Dome. Na haar aankomst in Nederland ging ze meteen los.

"Ik ben maar een meisje", twitterde Rihanna zaterdag bij foto's waarop ze is te zien in een coffeeshop met twee joints in haar mond en een aansteker in elke hand. Haar vriendin is ondertussen in de weer met een waterpijp.

De shows die de zangeres geeft in Amsterdam zijn onderdeel van haar Diamonds World Tour. Kaarthouders zijn al gewaarschuwd om rekening te houden met een latere starttijd dan aangekondigd. Rihanna verschijnt namelijk regelmatig te laat op het podium. De laatste keer dat ze in Nederland optrad, in 2011 in het Geldredome, was dat ook al het geval.

Update 19.03 uur
Rihanna is na een paar uur behoorlijk stoned de coffeeshop weer uitgewaggeld, meldt AT5 op gezag van manager Roderick van Kempen van de Amsterdamse coffeeshop Green House. De zangeres zou zich voornamelijk aan wiet tegoed hebben gedaan. Het is de bedoeling dat het programma in de Ziggo Dome om 19.30 uur van start gaat, maar de kans lijkt wat toegenomen dat de aanvangstijd van Rihanna's show wat aan de vroege kant voor haar zal zijn.

Update 21.32 uur
De joints hebben Rihanna blijkbaar in de juiste stemming gebracht, want het optreden is rond kwart over negen van start gegaan. Volgens concertgangers op Twitter was dat slechts een kwartier te laat.


'Rihanna zo stoned als een garnaal', aldus AT5