FOK!filmtips van de dag: Once Upon a Time in the West

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK!

Wanneer de president van Rusland plotseling overlijdt wordt hij opgevolgd door een onbekende politicus. Dit zorgt ervoor dat oude gevoelens van wantrouwen weer beginnen te spelen tussen Rusland en de Verenigde Staten. De CIA huurt Jack Ryan in die een studie heeft gedaan naar de nieuwe president om inzicht te geven in de situatie. Dan gebeurt het ondenkbare: de Amerikaanse stad Baltimore wordt weggevaagd door een nucleaire bom. Zijn het daadwerkelijk de Russen die de aanslag hebben gepleegd? Ryan denkt dat er meer achter zit en begint een race tegen de klok om een Derde Wereldoorlog te voorkomen. The Sum of All Fears is te zien om 20.30 uur op RTL5.

Brett McBain is een welkomstdiner aan het voorbereiden voor de vrouw met wie hij pas getrouwd is, als hij en zijn drie kinderen door desperado's worden doodgeschoten. Frank, de sluwste schurk, werkt aan een spoorweg dat door het land van McBain moet lopen. Hij heeft echter geen rekening gehouden met weduwe Jill McBain, die het land heeft geërfd. Om haar kansen op overleven te vergroten besluit ze het land te veilen. De mysterieuze vreemdeling Harmonica doet het hoogste bod met het geld dat hij krijgt voor het inrekenen van de kleine crimineel Cheyenne. Harmonica wint het hart van Jill, maar lijkt meer geïnteresseerd in het vereffenen van een oude rekening met Frank. Once Upon a Time in the West is te zien om 20.30 uur op RTL7.

Max werpt zich tegen zijn zin op als beschermer van een groep die in een post-apocalyptische wereld een olieraffinaderij in stand proberen te houden.  Mad Max 2: The Road Warrior is te zien om 22.30 uur op Veronica.

Fire Down Below, Picture Perfect, Burn After Reading, National Treasure, Things to Do in Denver When You’re Dead, Four Brothers, Miss Pettigrew Lives for a Day, Il Y A Longtemps Que Je T'aime (I’ve Loved You So Long), Kiss of Death, The Shipping News, Soul Plane en Road Trip zijn vanavond ook op de televisie te zien.