Politicus heeft seks en kind met alien

Simon Parkes, politicus van de Britse Labour-partij in Whitby Town Council, heeft een opmerkelijke bekentenis gedaan. De beste man heeft namelijk een seksrelatie met een buitenaards wezen. Sterker nog, de seks heeft zelfs al tot een buitenechtelijk kind geleid.

De 53-jarige Parkes, die bijbeunt als rijinstructeur, heeft viermaal per jaar seks intergalactische seks met de alien die liefkozend de Kattenkoningin wordt genoemd. "Tijdens een ontmoeting houden we elkaars hand vast", vertelt de politicus. "Ik zeg dan 'ik ben klaar', en dankzij hun technologie word ik door hun ruimteschip omhooggestraald."

Naast drie kinderen met zijn vrouw, heeft Parkes ook een buitenaards kind genaamd Zarka. "Mijn vrouw is achter de seksrelatie gekomen, en zij is woest. Logisch natuurlijk, maar het gaat hier niet om seks met een mens. Daarom beschouw ik het niet als vreemdgaan."

De beste man, die beweert absoluut niet gek te zijn, is geen onbekende van buitenaards wezens. Zijn moeder is namelijk zelf ook een alien. Zij is groen van kleur en heeft acht vingers. Daarnaast is mama Parkes zo'n 2 meter 75 lang.

Seks en aliens, altijd een goed verhaal!