Door de stront voor perverse hobby

In Kobe is een man gearresteerd die wel heel erg ver ging voor zijn perverse hobby. De 26-jarige Japanner is namelijk tientallen meters door het riool gekropen om vervolgens met zijn gezicht naar boven onder een afdekrooster van de goot te liggen. Zo had Hirai Yasuomi een uitstekend zicht om onder rokjes van passerende dames te gluren.

Hoewel de daad van de beste man wordt verafschuwd, hebben Japanse internetters ook bewondering voor de gluurder. Men is vol lof over het enthousiasme van de man en de manier waarop hij zijn geile fantasietjes in daden heeft omgezet.

De man verschafte zich op 5 juni toegang tot het riool via een uitgaande buis bij een nabijgelegen rivier. Op handen en knieën kroop hij tientallen meters door de stront, om vervolgens op zijn rug in een goot van 35 centimeter breed en 50 centimeter diep te gaan liggen. Door de gaten van het rooster keek hij omhoog naar al het lekkers dat ongemerkt over hem heen liep.

Helaas is Yasuomi toch tegen de lamp gelopen. Een vrouw zag zijn ogen door het rooster gluren. Zij waarschuwde de politie, maar bij aankomst bleek de vogel al gevlogen. Desondanks geldt de Japanner toch als verdachte omdat hij zich vreemd had gedragen rond de goot.