Sletje wil seks met 100.000 kerels

Ania Lisewska uit Warschau is een onverzadigbare slet. De 21-jarige Poolse wil zichzelf namelijk de geschiedenisboeken in neuken. Hiervoor wil ze snoeihard worden genomen door maar liefst honderdduizend geile kerels.

De geile brunette heeft op haar Facebookpagina bekendgemaakt een neukmarathon te houden. Ze wil uit iedere stad in de wereld een paarsgepunte lans haar liefdesgrot laten betreden. "Ik wil mannen uit Polen, Europa en uit de hele wereld", verklaart het sletje. "Ik ben gek op seks, lol en mannen."

"In Polen rust er nog steeds een taboe op het onderwerp seks", vervolgt ze. "Iedereen die zijn seksuele fanatasie wil verwezenlijken wordt er als hoer of geestesziek bestempeld."

Ania is haar seksmarathon vorige maand begonnen in Warschau. Ze zweert niet te stoppen voordat ze zich heeft laten klaarrijden door honderdduizend kloppende roedes. "Iedere stad in Polen wordt met een bezoekje vereerd. Heb ik ze allemaal gehad, dan reis ik verder."

Bij de Poolse is het echter wel wippen, afvegen pleite. "Een wip duurt slechts 20 minuten. Dit is afhankelijk van het aantal kandidaten op die dag."

Wil je niets missen van de recordpoging? Volg haar dan op haar eigen website. Succes met vertalen!

Update 16.35 uur:
Het loopt inmiddels storm op Ania's Facebook-pagina. Zojuist is ze de magische grens van duizend likers gepasseerd. Het regent dan ook aanmeldingen van mannen uit alle windstreken, tot Brazilië aan toe.

Update 17.55 uur:
Op Ania's eigen site hebben zich inmiddels 207 geile kerels aangemeld. Ook heeft het sletje in kwestie een poll toegevoegd aan haar site. Zo kun je stemmen of ze een tongpiercing moet laten zetten of een tatoeage op de tieten. Waarschijnlijk te schijterig voor een clitpiercing dus. Ook leuk is haar fotoverslag van een van haar neukdates, waarop ze zich geil op bed heeft laten fotograferen.