Man wil seks met schoonmoeder

Vele mannen krijgen geen stijfje van hun schoonmoeder, maar Wilson Tahwa is dan ook een aparte knakker. De 25-jarige Zimbabwenees wilde zijn schoonmoeder juist dolgraag snoeihard nemen met zijn paarsgepunte lans.

De beste man uit Tongogara Whitecliff wilde onlangs zijn schoonvader bezoeken. Deze was echter niet thuis. In plaats van op zijn stalen ros te stappen en huiswaarts te keren, zette hij het op een schreeuwen.

"Iwe Memory waifunga wakangwara, manje ndinoda kurara newe kuti Lameck azvione kuti uri hure rangu", riep hij. Wat zoveel wil betekenen als: "Ik wil met je neuken. Zo ziet je man dat jij mijn hoer bent."

Hij wilde op het mens af lopen, maar zij deed snel de deur dicht. Hierop haalde Tahwa simpelweg wat stenen uit de muur en betrad de woning. Schoonmoederlief zette een flinke keel op, en weldra kwam haar man eraan. Hierna droop hun schoonzoon met de zwarte, doch paarsgepunte lans tussen de benen af.

De veldwachter van het dorp werd erbij gehaald, en die sloeg de schoonmoederneuker in de boeien. Volgens Tahwa hebben hij en zijn schoonmoeder een relatie. Desondanks is hij voor de rechter van Harare gesleept.