Gejank om seksspeeltjes bij Xenos

In bepaalde gebieden van ons land is met walging gereageerd op de nieuwe Xenos-folder. Hierin wordt reclame gemaakt voor seksspeeltjes. Speciaal voor mannen, dit keer.

Speciaal voor Vaderdag is de budgetwarenhuisketen met een collectie seksspeeltjes gekomen. Zo vinden we een piemelsok voor 3 euro (te klein voor de meeste FOK!kers), een string met een dierenkop voor 4 euro of een pakje Kamasutra-speelkaarten voor 2 euro. Heb je na het rukken fapsel geknoeid, dan veeg je je buik, bank en je paarsgepunte lans af met speciale tissues.

Weer eens wat anders dan een gekleide asbak van je kids, maar veel moeders zijn woest. "Ik viel bijna van mijn stoel toen ik de folder opensloeg", jankt een zure muts van 43. "Ik moet er niet aan denken dat mijn dochter van twaalf thuiskomt met zo’n cadeau." "Jullie slaan de plank volledig mis", zeurt een andere humorloze trut.

Voor Xenos zelfs is het echter mooie gratis reclame. Het enige dat ze kwijt willen is dat de massale kritiek 'zal worden meegenomen in de evaluatie van de folder'.

piemelsokHilarisch, een piemelsok! (foto: Xenos)