FOK! wat een weer... Redelijke dag

Goeiedag allemaal! Wat een dag was het gisteren he? Een dag om in te lijsten, want het was op veel plaatsen gewoon zonnig en vrijwel overal liep het kwik op tot rond de 19 graden. Aan het strand was het wat frisser met ongeveer 14 graden, maar ook in dit geval was dat met al die zon helemaal niet onaangenaam. Vandaag krijgen we een soort overgangsdag.

We beginnen overal wel zonnig, echter in het zuiden neemt de bewolking later op de dag toe en uiteindelijk volgen er daar dan in de avond ook een aantal buien. Iets later op de dag neemt de bewolking ook in het noordoosten toe en vervolgens kan er ook daar wat regen gaan vallen. In een brede strook over het midden van het land blijft het helemaal droog en zal de zon nog lang zichtbaar blijven. De middagtemperatuur ligt vrijwel overal rond de 20 graden en door de zuidoostenwind zal dat ook aan de kust het geval zijn. Wel zal die wind in de loop van de dag gaan toenemen naar matig tot vrij krachtig.

Ach, en na morgen... wie zal het zeggen? Ik niet, dat komt morgen wel weer. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Bergeend
Deze Bergeend had niet in de gaten dat KlapMongeaul hem ook in de gaten had.

Kraai
Merel!!!!