Jochie (16) neukt stiefmoeder (28)

Een 16-jarig kereltje uit Tasmanië is toegetreden tot het selecte groepje eindbazen. Het ventje is namelijk op heterdaad betrapt toen hij zijn stiefmoeder een flinke beurt gaf. Het gaat hier echter niet om een sprookjesstiefmoeder: de dame in kwestie is namelijk slechts twaalf jaar ouder dan hij.

Het intieme onderonsje is op een nogal opmerkelijke wijze aan het licht gekomen. De vader van het gezin had namelijk een camera opgehangen in de keuken. De man des huizes wilde hiermee geesten op de gevoelige plaat vastleggen. In plaats van spoken, kreeg hij dus echter een vrijpartij te zien waar de vonken vanaf spatten.

De jonge milf was vorig jaar naar de kamer van haar stiefzoon gegaan om het eens over zijn rijlessen te hebben. De twee konden het echter goed met elkaar vinden en ze begonnen elkaar te kietelen. Dit draaide al snel uit op zoenen en snoeiharde seks.

De vader had echter juist een camera opgehangen om enkele huisspoken mee vast te leggen. Hij vergat deze helaas uit te zetten. Toen hij de volgende dag de beelden terugkeek, gingen zijn nekharen overeind staan. Er was uiteraard geen geest te zien, maar wel zijn vrouw met zijn bloedeigen zoon.

Vaderlief voelde zijn vrouw aan de tand, maar die gaf echter niets toe. Hierna ondervroeg hij zijn eigen vlees en bloed. Het ventje gaf grif toe zijn stiefmoeder een veeg te hebben gegeven. Wat heet; maar liefst driemaal had hij zijn paarsgepunte lans in de jonge vrouw gestoken. Uiteindelijk bekende ook moederlief seks te hebben gehad met haar stiefzoon.

De vrouw had maar liefst elf jaar lang een relatie met de vader van de jongen. Ook heeft zij samen met de beste man een eigen kind verwekt. Dankzij dit incident is de relatie tussen de twee op de klippen gelopen. Tot overmaat van ramp loopt er een rechtszaak tegen de stiefmoeder wegens seks met een minderjarige.