Naaktfoto's ex-dikste man door huidflappen

Paul Mason woog drie jaar geleden nog zo'n 450 kilogram. Nu weegt hij nog maar zo'n 180 kilo. Waarvan 55 kilo aan los vel. Daar wil hij vanaf en om dat te bereiken is hij naakt op de foto gegaan.

Wat ik hier ook schrijf, het maakt niet uit. Jullie willen nu alleen nog de foto's zien. Dus hier (NSFA) zijn ze. Geniet ervan. Voor de mensen die nog wat te lezen willen tijdens het fappen, zal ik in de volgende alinea nog wat achtergrond geven.

Mason, een 52-jarige Brit, verloor het gewicht na een gastric bypass te hebben laten installeren. Die operatie werd nog betaald door de National Health Service (NHS). Maar de operatie om van z'n losse vel af te komen zou hem zo'n 60.000 pond kosten, en dat heeft hij niet. De NHS wil het geld pas voorschieten als hij twee jaar z'n gewicht eraf heeft weten te houden.

Paul wil daar echter niet op wachten want het vel zit hem enorm in de weg. Het hindert hem bij het bewegen, de huid raakt beschadigd, en hij wordt uitgelachen. Paul wil gewoon een normaal leven, bij een sportclub gaan, en misschien zelfs een vriendinnetje. Met de foto's hoopt hij de aandacht te trekken van een dokter die hem wil helpen. 

Hij kwam het gewicht aan doordat hij een emotionele eter is die juist een paar emotionele dieptepunten heeft gehad. Op z'n hoogtepunt at hij zo'n 20,000 calorieën per dag, zo'n acht maal de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassen mannen.