Cascada-zangeres kampt met stemproblemen

Cascada, de Duitse inzending voor het Eurovisie Songfestival, kampt met stemproblemen. Dat vertelde zangeres Natalie Horler na een van haar repetities. "Ik praat te veel, dat is niet goed voor mijn stem."

Volgens Horler, die Duitsland vertegenwoordigt met Glorious, is het echter normaal om last van haar stem te hebben. "Je praat veel, je zingt veel, je repeteert veel en dat laat zijn sporen na. Ik moet leren wat vaker mijn mond te houden", grapte de 31-jarige zangeres.

Hoewel Cascada internationaal hits scoorde met Everytime We Touch en Miracle, is Horler nerveus voor haar optreden op het Songfestival. "Veel mensen zeggen: je hebt al duizend keer op het podium gestaan. Maar ik ben elke keer nog nerveus. Dit is het grootste podium waar ik ooit op heb gestaan. Ik heb er zin in, maar vind het ook erg spannend."

Ondanks de zenuwen vindt Horler het een enorme eer dat ze op het liedjesfestijn staat. "Ik kan later tegen mijn kinderen en kleinkinderen zeggen: mama heeft op het Songfestival gestaan."