13-jarig meisje neukt met drie 19-jarigen

In de Amerikaanse staat Indiana zijn drie mannen van 19 jaar aangeklaagd wegens kindermisbruik. Ieder van hen heeft de liefde bedreven met een 13-jarig meisje.

Ene Charles K. Nafus III uit Lake Station heeft bekend dat het tienermeisje zijn vriendin was. Hij heeft haar dan ook ontelbare malen een veeg gegeven in zijn huis. Hij was zich bewust van de leeftijd van zijn vriendin.

Tevin Sevelles Carlisle, uit het nabijgelegen Portage, heeft ook bekend seks te hebben gehad met het meisje. De seks vond plaats in het huis van Nafus, zo beweert hij.

Kelly Rushing Jr. uit Hobart blijkt de derde die het tienermeisje aan zijn paarsgepunte lans heeft geregen. Hij had seks met haar in zijn eigen huis, terwijl haar vriend bij hem op bezoek was. Hij heeft bekend dat ze met z'n drieën een nummertje hebben gemaakt.

De drie mannen kunnen een zware straf tegemoet zien. Ze kunnen maar liefst 6 tot zelfs 20 jaar achter de tralies verdwijnen. Dat het meisje alle keren met de seks instemde, is van ondergeschikt belang.