Quicksilver en Scarlet Witch bij de Avengers 2

Volgens Entertainment Weekly heeft een anonieme bron bevestigt dat twee van de nieuwe karakters die zich zullen voegen bij The Avengers 2, toch Quicksilver en Scarlet Witch zullen zijn. Er zijn al vele speculaties geweest over welke personages mogelijk worden toegevoegd, maar nu lijkt het toch heel waarschijnlijk dat deze er sowieso bij zullen zijn.

Joss Whedon heeft in het verleden al aangegeven welke zijn favoriete personages zijn en het idee van broer-zus in combinatie met het verhaal sprak hem al vanaf het begin enorm aan. Ook zegt hij dat het verhaal zich moet ontwikkelen en dat er een zekere evolutie plaatsvindt, wat niet mag ontbreken bij een vervolg. Vooral daarom is er een sterk vermoeden bij critici dat dit een logisch gevolg is ten aanzien van de eerste Avengers-film.

Hoewel Fox de filmrechten behoudt voor de X-men franchise, heeft Kevin Feige - president van de Marvel Studio's - aangegeven dat de Avengers een lange geschiedenis hebben met de X-men schurken en dat ze daarom mogen worden gebruikt in deze film.

"Het is nogal ingewikkeld," zei Feige, "maar als zij (Fox) deze personages willen gebruiken in hun X-men films dan is dat mogelijk, maar als wij ze willen gebruiken in The Avengers 2, dan kan dat net zo goed."