Jermaine Jackson mogelijk de bak in

Jermaine Jackson verdwijnt deze zomer mogelijk achter tralies. De zanger, die sinds februari door het leven gaat als Jermaine Jacksun, is weer veel te laat met het betalen van de alimentatie voor zijn twee zoons. Volgens entertainmentwebsite TMZ ligt Jermaine een jaar achter en riskeert hij daarmee een celstraf van zestig dagen.

Jacksun zou zijn ex Alejandra nog ruim dertigduizend dollar schuldig zijn. Tussen april vorig jaar en nu zou Jermaine zijn ex veel te weinig geld hebben gegeven voor het levensonderhoud van hun twee kinderen, Jermajesty en Jaafar. Jacksun zou de afspraken die bij hun breuk zijn gemaakt twaalf keer niet zijn nagekomen.

De 58-jarige zanger heeft tot augustus gekregen om over de brug te komen. Als dat niet lukt, moet hij zestig dagen brommen. Voor augustus is een hoorzitting gepland. Ook in 2011 schoot Jacksun tekort, toen liep zijn schuld op tot zo'n negentigduizend dollar. Destijds troffen de twee ex-geliefden een schikking voor tachtigduizend dollar.

Jacksun heeft in totaal acht kinderen bij drie vrouwen. Voordat Alejandra voor Jermaine viel, had ze een relatie met zijn jongere broer Randy Jackson. Alejandra en Randy kregen twee kinderen, een dochter en een zoon.