'Als je klaarkomt, maak ik je kapot!'

In Engeland is een man schuldig bevonden aan verkrachting. Zijn 'slachtoffer' had overigens ingestemd met de seks op één voorwaarde: de beste man mocht geen orgasme krijgen.

Er moesten maar liefst drie rechters aan te pas komen om een oordeel te vellen in deze bijzondere zaak. De vrouw had aangifte gedaan van verkrachting. Zij was namelijk met haar bedpartner overeengekomen dat hij alles mocht doen, behalve klaarkomen.

Lord Judge achtte bewezen dat de man wist van deze voorwaarde en begreep dat dit 'de enige basis was om met haar seks te hebben'. Al snel brak de beste man met deze harde eis. Zonder de vrouw de kans te geven bezwaar te maken zei hij: "Ik zal in je komen. Ik doe het als ik dat wil."

En nog voor de vrouw iets kon zeggen, spoot de man zijn hele zak in de vrouw leeg. Hierna raakte de vrouw onverhoopt zwanger en besloot ze haar eenmalige sekspartner aan te klagen.

De eerste rechters die zich over de zaak hadden gebogen, spraken de man vrij. Volgens hen was de seks spontaan en 'onmogelijk te bewijzen'. De dame in kwestie zette echter door, en ging in hoger beroep. Met succes, want het Hooggerechtshof oordeelde dat er bewijs is dat de man de eis negeerde en er dus sprake is van verkrachting.