Programma XO Live compleet

De volledige programmering van XO Live, voorheen Extrema Outdoor, werd vandaag bekendgemaakt. Extrema zorgt dit jaar voor een opvallend gedurfde en brede line-up met veel unieke live-shows, exclusieve artiesten en de talenten van morgen. Onder andere Justice, Knife Party, Major Lazer en Nicky Romero zijn van de partij. Zaterdag 13 juli beleeft Extrema Outdoor zijn achttiende editie aan het strand van Aquabest in Eindhoven.

Vorig jaar heeft de organisatie het roer omgegooid bij Extrema Outdoor. Naar eigen zeggen gelooft Extrema dat meer livemuziek en meer beleving op en rondom het podium het toekomstbeeld is van de nieuwe elektronische muziekfestivals. Naast veel van bovengenoemde artiesten maakt Eva Simons tijdens haar tour met popdiva Beyoncé een tussenstop op XO live voor haar eerste optreden op een dancefestival ooit. Het technoduo Kollektiv Turmstrasse treedt eveneens live aan in de nieuwe indoor main stage, de ‘Emerald Arena’.

Naast de voor Extrema bekende artiesten zoals Sunnery James & Ryan Marciano is er ook plek voor nieuwe talenten en undergroundartiesten op XO Live 2013. DJ EZ, Gorgon City, Martyn, maar ook Yellow Claw en FeestDJRuud zorgen ongetwijfeld voor een knallend feest.

Submitter:  Bron: Persbericht