Zaakwaarnemer Zlatan woedend over roddels Sylvie

De zaakwaarnemer van Zlatan Ibrahimovic is woedend dat de voetballer in verband wordt gebracht met Sylvie van der Vaart. Mino Raiola kan niet lachen om verhalen over een liefdesrelatie tussen de getrouwde voetballer en de ex van Rafael van der Vaart en overweegt juridische stappen.

"Dit is de grootst mogelijke onzin die ik ooit gehoord heb", reageert Raiola in het AD. "Ik reageer nooit op roddels, want er zijn wel belangrijker zaken in het leven. Maar dit kan niet door de beugel. Ik overweeg juridische stappen."

Overigens zou Sylvie volgens de Duitse boulevardkrant Bild niet in Zlatan een nieuwe liefde hebben gevonden. De presentatrice zou een relatie hebben met de 33-jarige Guillaume Zarka, een rijke zakenman uit Parijs.

Sylvie zou Guillaume hebben ontmoet tijdens een van haar tripjes naar Parijs, waar ze de afgelopen maanden onder anderen met Sabia Boulahrouz een bezoek aan bracht. Sabia is inmiddels samen met Rafael van der Vaart. Sylvie en Rafael kondigden in januari hun scheiding aan.