Evoluerende beestjes op je Vita en PS3

Sony heeft bekendgemaakt dat Invizimals: De Bondgenoten voor PlayStation Vita en Invizimals: Het Verloren Koninkrijk voor PlayStation 3 later dit jaar uitkomen. De twee spellen bevatten nieuwe avonturen waarin er gezocht moet worden naar Invizimals in onze wereld en die van hen.

In Invizimals: De Bondgenoten kun je de Invizimals alleen zien via je PlayStation Vita. In deze game moet je de Invizimals naar een nieuwe veilige plek brengen na de komst van een gevaarlijke nieuwe vijand. Met de besturing van de handheld help je de Invizimals een nieuw dorp te bouwen en hun vijand te verslaan. Je kunt niet alleen gebruikmaken van de kenmerken van PlayStation Vita, zoals het touchscreen, het touchpad, de bewegingssensor en de camera, maar Invizimals: De Bondgenoten bevat ook augmented reality voor het vinden en vangen van de Invizimals. Je kunt je Invizimals laten evolueren om ze sterker te maken en een verzameling van honderdvijftig unieke wezens opbouwen om te zoeken, te vangen en mee te vechten.

In Invizimals: Het Verloren Koninkrijk voor PlayStation 3 ontdek je het verloren koninkrijk door de ogen van Hiro, een jonge ontdekker die een magische poort vindt, die toegang geeft tot een fantastische nieuwe wereld. Je kunt jezelf veranderen in een van je favoriete Invizimals en de unieke vaardigheden van de Invizimals gebruiken om een sterk robotleger te verslaan dat het verloren koninkrijk aanvalt. Los puzzels op tijdens je reis door zes exotische werelden over land, door de lucht en over zee.

Allebei zijn het op zichzelf staande avonturen. Samen bieden de titels volledige Cross-Platform-ervaringen. Voor het eerst kunnen spelers van Invizimals: De Bondgenoten door middel van Cross-Play contact maken met spelers van Invizimals: Het Verloren Koninkrijk op PS3 en zo met vier spelers de strijd aangaan of bonusonderdelen versturen of ontvangen via het co-op speltype. Je kunt altijd verbinding maken met je vrienden en je evoluerende personages uitwisselen tussen de twee platformen.