Dikke tieten staren op doktersadvies

Heb je ook wel eens een tasje in je nek gehad omdat je iets te lang naar een flinke voorgevel staarde? Vanaf nu kun je zeggen dat je het doet op aanraden van de dokter. Volgens een Duits, wetenschappelijk onderzoek is het staren naar een weelderige boezem goed voor de gezondheid.

En die wetenschappers zitten echt niet uit hun nek te lullen. De uitkomst van hun studie is namelijk gepubliceerd in het gezaghebbende New England Journal of Medicine. Naar de sportschool is ook niet langer ndig, want naar dikke prammen staren is nog beter voor je dan fitness. "Elke dag tien minuutjes je ogen de kost geven aan de rondingen van goed geschapen dames, staat gelijk aan dertig minuten aerobics", verklaart medeonderzoekster Karen Weatherby.

De wetenschappers zijn niet over een nacht ijs gegaan. Het onderzoek heeft maar liefst vijf jaar in beslag genomen. De deelnemers hadden de loodzware taak om dagelijks naar een paar lekkere memmen te staren. En met succes. Zij bleken een lagere bloeddruk te hebben, hun hartslag daalde even hard als iets anders steeg, en het risico op hart- en vaatziekten was verminderd.

"Seksuele opwinding doet het hart sneller pompen en verbetert de bloedsomloop. Naar dikke borsten kijken, maakt mannen zonder twijfel gezonder." De dokter kan mannen van boven de 40 dan ook maar een klein adviesje geven: kijk dagelijks een poos naar een flinke boezem met minimaal cup D.

Deze tieten kunnen niet gezond zijn...