FOK! wat een weer... Wat meer zon

Goedemorgen! Na een aantal vrij bewolkte dagen zullen we de zon op deze tweede paasdag wat vaker te zien gaan krijgen. Gisteren vielen er verspreid over het land nog een aantal sneeuwbuitjes, maar de kans daarop is vandaag wel heel erg klein. 

Na een paar nachten met matige vorst verliep de afgelopen nacht iets zachter en ook de komende nachten verlopen niet meer zo koud. Overdag blijft het kwik steken bij een graad of 5 en heel geleidelijk komt er deze week een graadje bij. We blijven echter nog steeds ruim 5 graden onder normaal. Verder is het droog en schijnt de zon behoorlijk veel.

Er zijn een aantal signalen die erop wijzen dat het na het komende weekend echt wat zachter gaat worden. Toch is de spreiding nog steeds erg groot, dus het zou ook nog koud kunnen blijven. Ach, wie het kleine niet eert...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Wandeling
Het was vaak bewolkt de afgelopen dagen, maar er stond niet zoveel wind meer. Op deze foto van qltel zien we dat de windmolens weinig werk te  verrichten hadden.