FOK! wat een weer... Meer bewolking

Goedemorgen! Na het zonnige weer van de laatste dagen zullen we nu helaas weer een stapje terug moeten doen. Maar ook in dit geval heeft dit geen invloed op de temperatuur. Tevens komt de wind nog steeds uit het oosten en zoals het er nu naar uitziet lijkt het pas november te gaan worden voordat de wind misschien wel eens naar het noorden zou kunnen gaan draaien, maar ja dan komt de kou uit die hoek. Oost of noord, wat maakt het uit.

Vooruit, een beetje cynisme, maar die oostenwind blijft er echt nog een tijdje inzitten. Vanmiddag is er meer bewolking dan de afgelopen dagen en verspreid over het land kan er wat lichte neerslag vallen. Waarschijnlijk sneeuw, maar omdat de temperatuur toch tot 4 (!) graden oploopt zal dit dus zeker niet blijven liggen. Ook de hoeveelheden zullen niet groot zijn.

En de komende dagen? Ik ben bang dat we meer van hetzelfde zullen krijgen. Pasen verloopt meestal droog, maar aanhoudend koud.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar [email protected] onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Warme plant
KlapMongeaul zag dat de lucht ook bij ons blauw was, maar heeft toch een voorkeur voor blauwe lucht in warmer weer. Wie ben ik om hem tegen te spreken....