FOK! wat een weer... Iets minder wind

Goedemorgen! Eindelijk neemt de wind iets in kracht af. In het binnenland komt er een matige wind te staan en langs de kust een vrij krachtige tot krachtige wind. Toch maakt dit nog niet zoveel uit, want het is en het blijft voor het gevoel zeer onaangenaam. De temperatuur loopt op tot 4 graden.

Gelukkig is het weerbeeld wel vriendelijk te noemen. Er zijn flinke zonnige perioden en er komen maar een paar wolkenvelden voor. De komende dagen verandert er in dit weerbeeld niet veel. De wind neemt geleidelijk nog iets in kracht af, maar de temperaturen blijven vrijwel gelijk. In de nachten blijft het gewoon licht vriezen. Nog steeds is er niets wat erop wijst dat er op langere termijn wat warmer weer aan gaat komen.

In Moskou ligt er nu een pak sneeuw van 70 centimeter en zelfs voor een koude winterplek als Moskou is dat een nieuw record. Verder trekt er een depressie van west naar oost over het Middellandse Zeegebied en nadert nu de Balkan. In deze omgeving en ook in Griekenland is het nu erg slecht weer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar [email protected] onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Dikke vacht
Een stukje verderop in de weilanden kwam KlapMongeaul deze dik ingepakte schapen tegen.