Jared Leto krijgt oor van fan per post

Frontman Jared Leto van de rockband 30 Seconds To Mars heeft in een interview met radiozender XFM gezegd soms weleens vreemde fanmail te ontvangen. Zo had een fan zijn afgehakte oor via de post opgestuurd.

"De fans zijn een ontzettend toegewijde en gepassioneerde groep van mensen. Naar een show gaan is te vergelijken met een bezoek aan Japan, je verwacht een verrassing bij aankomst. Je krijgt allerlei wonderbaarlijke dingen," zo vertelde Jared tijdens het interview.

"Iemand had zijn oor afgehakt een keer en naar mij opgestuurd, dat was heel erg vreemd. Een hele oor. Net zoals Van Gogh. Op het briefje erbij stond 'Luister je?'. Ik ben er nooit achter gekomen wie het was, wie er een oor mist," grapte Leto.

"Ik heb een gat gemaakt in het oor en gebruikt als ketting," voegde Jared eraan toe. "Zolang fans maar niet hun lichaam in een doos stoppen en naar ons opsturen."

Eerder deze week heeft de band aangekondigd dat hun nieuwe studioalbum 'LOVE LUST FAITH + DREAMS' in mei uit zal komen. Dit gaat hun vierde studioalbum worden.

Lees ook het interview dat FOK! op Lowlands in 2010 met de band had!