Gordon leefde wekenlang op medicijnen

Gordon heeft zich in de afgelopen weken alleen op de been weten te houden met behulp van medicijnen. De zanger slikte pillen als antigrippines en aspirine om zo zijn drukke bestaan vol te houden. Dat zegt zijn manager donderdag in De Telegraaf.

Woensdag werd al duidelijk dat Gordon al langere tijd ziek was. Volgens de manager trapt 'zijn lichaam nu keihard op de rem'. De 44-jarige zanger werd woensdagochtend in het ziekenhuis opgenomen nadat hij onwel was geworden.

Een ingewijde zegt in de krant dat de zanger in quarantaine wordt verpleegd. Volgens de bron is er 'meer aan de hand dan een verwaarloosd griepje'. "Hij ligt op de afdeling interne geneeskunde waar eventuele bezoekers worden geacht een mondkapje te dragen. Vermoed wordt dat Gordon minimaal nog een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven. Ze zouden bang zijn voor een bacterie."

Volgens de manager van Gordon is echter nog niets bekend over de gezondheidstoestand van de zanger. "Anders zou ik het laten weten", zegt ze in de krant. De onderzoeken zijn nog in volle gang.

Gordon tobt overigens al langer met zijn gezondheid. In de laatste jaren kampte hij onder meer met chronische bronchitis, reuma, psoriasis en suikerziekte. In 2009 moest hij na langdurig gebruik van het zware medicijn prednison vijf dagen 'afkicken' in het AMC.


Gordon leefde wekenlang op medicijnen (Foto: Novum)