Joss Stone had geen idee van moordcomplot

Joss Stone had geen idee dat er een plan bestond om haar te vermoorden. Twee mannen die ervan worden verdacht de zangeres te willen ontvoeren en vermoorden, staan sinds deze week voor de rechter.

Stone had nooit eerder bedreigingen ontvangen, vertelde ze dinsdag volgens de Britse zender BBC tijdens de rechtszaak. "De politie kwam langs om te vertellen dat iemand me wilde vermoorden. Maar verder was het een mooie dag."

De 25-jarige Britse vertelde dat ze sinds de arrestatie van de mannen haar deur op slot doet en het alarm aanzet. Daarvoor was ze daar nooit mee bezig. "Ik woon al lang in Devon en niemand doet echt zijn deur op slot", vertelde Stone.

Junior Bradshaw en Kevin Liverpool werden in 2011 aangehouden in de omgeving van Stones huis in het Britse graafschap Devon. Ze zouden onder meer een zwaard, mes en een hamer bij zich hebben gehad. Op het moment van de arrestatie was Stone, bekend van nummers als You Had Me en Super Duper Love, niet thuis. De verdachten ontkennen schuldig te zijn.