Tess Milne: geen onenightstands

Tess Milne heeft weinig met onenightstands. "Omdat ik niet snel seks kan hebben met iemand voor wie ik geen gevoelens heb", doet Tess uit de doeken in het nieuwe Grazia Man. "Waar moet ik zo'n man dan na de seks laten?"

Onenightstands zijn niet haar ding, maar lang zonder seks kan de 25-jarige Milne ook niet. "Eén dag zonder seks vind ik al heftig. Zeker als je heel erg verliefd bent, zoals mijn vriend en ik, dan kan het eigenlijk niet op", zegt de presentatrice, die sinds twee jaar gelukkig is met haar jeugdliefde Ties.

Tess weet precies wat haar vriend wil. "Ik denk dat mannen er heel erg ongelukkig van worden als je alleen maar geeft en een soort slaafje bent. Dat is bij mij zeker niet het geval, er moet een goede rolverdeling zijn. Ik vind het soms ook leuk om zelf te ontvangen."

Over vreemdgaan hebben de twee duidelijke afspraken gemaakt. "De standaardregel bij ons is dat je het niet doet. Mijn vriend en ik zijn allebei totaal niet jaloers, we laten elkaar heel vrij." Tegen het idee van een trio zegt Tess dan ook niet bij voorbaat nee. "Maar op dit moment is het zo spectaculair tussen ons dat ik die extra afleiding helemaal niet nodig heb. Voorlopig blijven we het dus lekker met z'n tweeën doen."