'Helft mensen naar vijfde dimensie op 21 maart'

Hoewel het karakter van sommige mensen nogal eendimensionaal is, leeft de overgrote meerderheid van de mensheid nog steeds in een driedimensionale ruimte: lengte, breedte en hoogte. Sommigen tellen daar nog een vierde dimensie bij, de tijdruimte, maar dan houdt het echt op. De vraag is echter, hoe lang nog?

Expert George Kavassilas heeft namelijk uit betrouwbare bron vernomen dat de aarde op 21 maart vanuit de derde dimensie naar de vijfde dimensie zal verkassen. Ongeveer de helft van de mensheid heeft het voorrecht deze verhuizing naar een dimensie van 'levend licht' mee te maken.

De andere helft, mensen die de verhuizing niet willen accepteren of niet 'evolutionair geschikt' zijn, zal naar andere planeten verhuizen. Opstijgen naar de vijfde dimensie zal ook niet besteed zijn aan mensen die aangetrokken worden door de 'matrix-manier van leven', dat wil zeggen de permanente oorlogseconomie, het schuldsysteem, de exploitaitie van de velen door de weinigen, en de dualistische materialistische samenleving die gebaseerd is op conflict.

De verplaatsing zal gepaard gaan met een hoop geweld: tektonische platen gaan verschuiven, er zullen tsunami's zijn en de as van de aarde zal verschuiven. Zodra we in de vijfde dimensie zijn aangekomen, zijn we voor de achterblijvers nog zichtbaar als een magenta ster.

Je zult je misschien afvragen wat voor een expert die George Kavassilas dan wel niet is en wat zijn betrouwbare bron is. Het antwoord daarop is eenvoudig: aliens. Meneer Kavassilas is namelijk expert in contacten met aliens. Hij is al vele keren door aliens opgehaald en hij weet ons te vertellen dat er goede aliens zijn die hij de Grotere Familie noemt, en slechte aliens die vele vormen aan kunnen nemen.

Het zijn de aliens uit de Grotere Familie die George in 2003 uit z'n bed lichtten en meenamen naar een schip dat dichter bij de ster Sirius lag. Op dat schip hielpen ze George een reis te maken door de hogere dimensies van het universum, om te zien wat het leven nou eigenlijk betekent. Toen wist hij weer wie we waren, waar we vandaan komen, en waar we heen gaan.

Kavassilas staat niet alleen in zijn overtuigingen. Dr. Georgi Stankov, een in München wonende Bulgaar, is met een 'op wetenschap gebaseerde' theorie tot ongeveer dezelfde conclusies gekomen. Alleen zat Stankov er een beetje naast met de datum. Hij had berekend dat de verlichte mensen zouden opstijgen vanaf 21 december 2012.

Om niemand te kwetsen, houdt Kavassilas een slag om de arm. In een interview met ExopoliticsTV zegt hij: "Zouden deze gebeurtenissen niet plaatsvinden, weet dan dat ik niet opzettelijk disinformatie verspreid. Dit is wat ik op dit moment in mijn hart voel."

Rest het uw nederige verslaggever om zijn geliefde lezers een afscheidsgroet te geven: vaarwel, en bedankt voor alle vis!