FOK! wat een weer...Eerst wolkenvelden

Goedemorgen! Ook vandaag hebben we nog een prima dag voor de boeg, maar vooral in de ochtend komen er wel vrij veel wolkenvelden voor. In de middag klaart het dan weer grotendeels op. Ondanks de bewolking koelt het vandaag nog niet af.

Gisteren was het zelfs in Groningen behoorlijk warm, maar in Limburg werden uiteraard de hoogste temperaturen gemeten. Op de Waddeneilanden bleef het kwik nog flink achter als gevolg van de koude Waddenzee. Vanmiddag liggen de maxima tussen de 11 en 17 graden en dat is erg hoog voor deze tijd van het jaar. De wind draait naar het oosten toe en is zwak tot matig.

Na morgen zal het weer langzaamaan wat aan kwaliteit moeten gaan inboeten. Er komt steeds meer bewolking en zeker in het weekend valt er geregeld regen. De temperaturen zakken steeds verder weg en komen uiteindelijk rond de 8 graden te liggen. In het begin van volgende week is zelfs een verdere daling niet uitgesloten.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsopkomst Dronten Marieke uit Dronten maakte deze fantastische foto van de zonsopkomst aldaar.