FOK! wat een weer...Een prachtige dag

Goedemorgen! Zonnig en warm lenteweer. Meer hoef je soms niet te zeggen toch? Het gaat vandaag echt een heerlijke dag worden en de eerste échte lentedag is een mooi excuus om aan het einde van de dag even het terras op te zoeken. Ook op de Wadden loopt de temperatuur vandaag flink op.

In een groot deel van het land zal het vanmiddag tussen de 11 en 16 graden worden. De zuidelijke wind is vandaag zwak tot matig. In de loop van de week komt er toch wat meer bewolking en op donderdag zou er misschien een spatje regen kunnen vallen. In eerste instantie leek het erop dat het in het weekende flink zou gaan afkoelen, maar gelukkig zijn de weerkaarten daar nu van teruggekomen. Wél neemt de kans op regen verder toe.

Héél slecht weer is het op dit moment op het Iberisch Schiereiland. Ik zie het niet vaak dat zowel Spanje als Portugal geheel onder de bewolking liggen. Bovendien viel er lange tijd regen en na de regen kwamen er onweersbuien opzetten die naar de Costa del Sol trokken. Al dit slechte weer trekt de komende dagen ook naar Italië toe.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Ooievaars KlapMongeaul was het afgelopen weekend in de Beekse Bergen en zag dat de ooievaars al aan het nestelen waren.