FOK! wat een weer...Wolkenvelden en af en toe zon

Goedemorgen! De titel schetst al bijna het volledige weerbeeld voor vandaag. Ik kan er nog wel aan toevoegen dat er hier en daar een spatje regen kan vallen. De middagtemperatuur loopt op tot ongeveer 5 graden en de wind doet het ook vandaag rustig aan.

Gelukkig zit er na het weekend wel een verandering aan te komen. Vanaf maandag breken er enkele behoorlijk zonnige dagen aan en de temperatuur loopt op tot bóven de 10 graden! De wind draait daarbij naar het zuidoosten toe en daarmee komt de zachtere lucht onze kant op. Het blijft daarbij ook droog.

Nu wil ik de pret niet bederven, maar helaas lijkt het zachte weer maar een tijdelijke zaak te worden, want tegen het einde van volgende week lijken we over te schakelen op een wisselvalliger weerbeeld met maartse buien. Ook de temperaturen zullen dan weer flink moeten inleveren. Maar goed, gelukkig is dat nog ver weg.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Blauwe Reiger Deze blauwe reiger is helemaal niet bang voor KlapMongeaul!