Kim Kardashian grootste hypocriet

Kim Kardashian is de grootste hypocriet op aarde. Kim gaf tijdens een interview toe dat ze veel te hard was geweest voor haar zus Kourtney.

Kim gaf haar niet te zuinige kritiek toen ze zwanger was van haar eerste kindje, zoontje Mason. Kourtney was ten tijde van de zwangerschap nog niet getrouwd met haar vriend Scott Disick. Ik zei: "Hoe kon je dit doen?! Je bent niet getrouwd. Ik was daar heel erg streng en strikt in. Kourtney zei dat ze niet wilde trouwen. Achteraf gezien had ze haar gezinsleven veel beter op de rit dan ik."

De al een paar maanden zwangere Kim doet het nu wel volgens haar eigen regels. De moraalridder was namelijk al wel getrouwd toen ze zwanger raakte. Alleen niet met de man die haar bezwangerde, (Kanye West). Kim is namelijk nog getrouwd met een andere vent, Kris humphries.

Haar tweede huwelijk ging Kim nog slechter af dan haar eerste. Al na 72 dagen bracht het stel naar buiten dat ze gingen scheiden. Met haar eerste vent hield ze het iets langer vol. Pas na vier jaar liep haar sprookje op de klippen. Kim heeft dus echt wel bewezen iemand te zijn om goed naar te luisteren wanneer je advies wil hebben over normen en waarden.

De 32-jarige, rondborstige, Kim zegt het nu rustig aan te gaan doen. "We willen wel graag trouwen maar we hebben dat gevoel van haast niet. Ik heb een beste vriend die mij begrijpt en mij door alle moeilijke ervaringen heen helpt. Het voelt gewoon alsof Kanye het echt is voor mij."

De zwangerschap levert Kim trouwens van alles op. Zo zijn haar borsten al drie cupmaten gegroeid en heeft haar kont er nog nooit zo groot uitgezien. Foto's hier en hier.