Sekstape Kim Kardashian bijna vergaan in brand

De wereld is ontsnapt aan een mogelijke ramp. Een brand in het porno-hoofdkwartier van de wereld, het kantoor van Vivid Enterainment, dreigde bijna de originele sekstape van ons aller Kim Kardashian te vernietigen.

De originele videoband met daarop de 20 minuten durende sekspartij van Kim en haar toenmalige scharrel, lag veilig opgeborgen in een kluis op het kantoor van de grote baas.

De brand brak uit op het dak van het gebouw. Een koeltoren van de airconditioning vloog in brand. De brandweer kon door snel uit te rukken erger voorkomen. Na enige uren gaf de brandweer het gebouw weer vrij. Waarschijnlijk hebben de brandweerlieden het gebouw grondig gecontroleerd.

Naast de tape van Kim lagen er nog veel meer beroemde bandjes in de kluis. Zo bevat de schoenendoos onder andere ook de film '1 night in Paris'. Een film over een piemel die een avond in beroemdheid Paris Hilton verbleef. Uiteraard ligt ook de tape van Pamela Anderson en Tommy Lee hier te verstoffen.

Liefhebbers kunnen weer met een gerust hart en een doosje tissues naar de bekende sites surfen om deze klassiekertjes te bekijken.