FOK! wat een weer...Toenemende kans op sneeuw

Goedemorgen! Verspreid over het land viel er de afgelopen dagen al wat sneeuw, maar vanaf vanavond gaat het in het grootste gedeelte van het land weer wat langduriger sneeuwen. Ik denk wel dat de meeste sneeuw in het zuidoosten zal gaan vallen. Vandaag blijft het in eerste instantie op veel plaatsen nog droog.

We hebben vanmiddag een afwisseling van zon en wolken, al is het wel zo dat de bewolking steeds meer gaat overheersen. Later in de middag begint het in het oosten- en zuidoosten dus te sneeuwen en deze sneeuw zal zich dan langzaam naar het westen toe gaan uitbreiden. Met een temperatuur van +1 graad blijft het erg koud, terwijl de noordoostenwind het voor het gevoel nog veel kouder zal laten aanvoelen.

Ook morgen valt er geregeld sneeuw, maar grote problemen verwacht ik niet. Het gaat grotendeels om lichte sneeuwval en ook ligt de temperatuur net iets boven het vriespunt. Door de koude ondergrond blijft de sneeuw wel deels liggen. De wind blijft gewoon doorblazen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar [email protected] onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar [email protected] en de weercrew maakt je weer wijzer.

Open plek in het bos Bij helder weer heb op deze plek een prachtig uitzicht. Toen qltel deze foto maakte was het echter behoorlijk nevelig. Hij maakte deze foto in de omgeving van Groesbeek.