Playmate Zimra mishandeld in Utrechtse discotheek

Playmate Zimra Geurts is naar eigen zeggen mishandeld in een Utrechtse discotheek. "We waren aan het dansen met nog twee vriendinnen toen mijn zusje ineens een harde duw kreeg", vertelt de 21-jarige Zimra aan De Telegraaf. "Toen ik vroeg waarom dat was, kneep een van de meiden mijn keel dicht."

Vervolgens werd Zimra's jongere zusje Simcha naar de grond gewerkt. "Het was vreselijk. Ze bleven met zijn vieren tegen haar hoofd aan schoppen terwijl ze met haar knieën opgetrokken op de grond lag."

Ook toen de politie, die door de bewaking werd ingeschakeld, aanwezig was, ging het duwen en trekken door. "Terwijl ik met een agent stond te praten werd ik nogmaals door een van die meiden in mijn rug gestompt", vertelt Zimra. "Zij en haar vriendinnen zijn meteen meegenomen naar het bureau en zitten nu nog vast."

Zimra en Simcha hebben aangifte gedaan. "Er zijn heel veel getuigen dus ik denk dat het wel goed komt", zegt de Playmate, die onlangs nog te zien was in Sterren Dansen op het IJs. "Zelf heb ik last van kneuzingen, schrammen en blauwe plekken. Maar ik maak me vooral zorgen om mijn zusje. Zij heeft sinds de vechtpartij vreselijke hoofdpijn."