Gevonden lijk is Anass

De politie heeft woensdagavond een Amber Alert uitgegeven voor Anass Aouragh uit Wassenaar. De 13-jarige jongen kwam eerder op de dag niet terug van het rondbrengen van folders.

De fiets van Anass is teruggevonden in Wassenaar. De politie heeft gezocht bij zijn vrienden en andere plekken waar hij zou kunnen zijn, maar daar is hij niet gevonden. Daarom is besloten een alarm te versturen.

De jongen is 1.68 meter lang en heeft kort zwart haar. Hij droeg een groen jack van het merk Diesel en een bruine broek.

Het Amber Alert is onder meer verstuurd via alle sociale media, behalve via sms gezien het tijdstip van het alert.

Update 11.30 uur:
Tijdens een zoektocht in een nabijgelegen natuurgebied is een stoffelijk overschot gevonden, dat vermoedelijk van Anass is, zo bericht Omroep West. Het lichaam werd gevonden in een bosstrook tussen de Katwijkseweg, Storm van ’s-Gravesandeweg en Duinrell.

De moeder van een jonge getuige vertelt dat haar zoon Anass het bos in zag gaan met een man. De man had volgens de getuige een grijze joggingbroek aan, en zag er 'eng' uit.

Update 18.20 uur:
Het lichaam dat donderdagochtend in een bosrand in Wassenaar werd gevonden, is van de 13-jarige scholier Anass Aouragh die sinds woensdagavond werd vermist. Dat heeft de politie donderdagavond gemeld, nadat de hele dag ter plaatse onderzoek is gedaan.

Het is volgens de politie nog niet mogelijk een misdrijf uit te sluiten.

 

Ambert Alert voor Anass Aouragh (13)
Ambert Alert voor Anass Aouragh (13) (Foto: ANP)