Koeman: "Onszelf niet beloond"

Feyenoord speelde zondag voor eigen publiek doelpuntloos gelijk tegen FC Twente. Een verdiend resultaat, vindt trainer Ronald Koeman. Al met al was Koeman tevreden met 0-0 tegen Twente, al had zijn ploeg ook zomaar kunnen winnen.

"Omdat, met name in laatste halfuur, Twente de overhand kreeg en wij slordiger werden, werd het veld werd groter dan kan je in de problemen komen. Die momenten ontstonden alleen in het laatste halfuur." Daarvoor vond Koeman zijn ploeg goed spelen. "We hebben de kansen gehad om de goal te maken, maar daarmee hebben we onszelf niet beloond. Uiteindelijk mag je wel blij zijn met een gelijkspel", aldus Koeman tegenover de NOS.

De trainer denkt dat zijn team het laatste halfuur de jeugdigheid accentueerde. "Dan is er een fase waarin je een beetje grip verliest, terwijl het daarvoor erg goed ging. dat moet je aanvoelen en dan wordt er wat anders gevraagd, maar ik denk dat dat iets te veel gevraagd is op dit moment." Koeman was niet boos op Lex Immers, die een grote kans liet liggen.

"Daar was Immers niet gelukkig in. De keeper was net op de goede plek, en daar moet je dan iets meer geluk mee hebben. Hij moet koelbloediger zijn maar hij staat er wel iedere keer en gaat die goals heus nog wel maken", besloot Koeman.