[FA Cup] Manchester United simpel verder

Manchester United heeft zich overtuigend geplaatst voor de achtste finales van de FA Cup. De koploper van de Premier League was op Old Trafford met 4-1 te sterk voor Fulham. Ryan Giggs opende al in de tweede minuut uit een penalty de score. Pas in de tweede helft wist de thuisploeg de klus definitief te klaren.

Javier Hernandez was met doelpunten in de 52e en 66e minuut de meest trefzekere speler van de avond. Wayne Rooney had er vlak na rust 2-0 van gemaakt. Aaron Hughes redde een kwartier voor tijd de eer voor de ploeg van trainer Martin Jol. Robin van Persie kwam niet in actie.

Manchester is met elf bekerzeges de meest succesvolle ploeg in de geschiedenis van de FA Cup. De laatste gewonnen finale dateert echter al weer van 2004.