Raiola sluit transfer Balotelli toch niet uit

Mario Balotelli vertrekt mogelijk deze maand mogelijk toch nog bij Manchester City. De spits staat in de belangstelling van AC Milan, maar City werkt niet mee aan een verhuur. Zaakwaarnemer Mino Raiola zei recentelijk nog dat de kans op een transfer van Balotelli 'nul procent' zou zijn.

De vertegenwoordiger van de Italiaan komt nu toch enigszins terug op zijn uitspraak. "Tot 31 januari kan er nog van alles gebeuren", zegt Raiola tegen Radio Deejay. "We blijven waakzaam", aldus de agent van de aanvaller.

Milan toont al langere tijd belangstelling voor Balotelli, die bij City al voor de nodige opschudding heeft gezorgd. Begin januari raakte het enfant terrible nog slaags met manager Roberto Mancini. Ondanks de reeks incidenten rond Balotelli, lijkt Mancini de hoop op de verbetering bij de jonge aanvaller toch niet te hebben opgegeven.

City zal in elk geval niet meewerken aan een huurperiode. "Die optie is van tafel geveegd door de clubleiding van Manchester City", aldus Raiola. Balotelli kwam in de zomer van 2010 voor 22 miljoen euro naar City, dat hem overnam van Internazionale. De spits kwam zaterdag niet in actie voor The Citizens tegen Stoke City (0-1).