Geen dildo's meer in Saints Row volgens Cliffy B

Als het aan Cliff Bleszinski ligt, haalt Saints Row onder andere de dildo's weg uit de game. Volgens Cliffy B bevat de game veel te veel momenten en dingen waar je als man zijnde voor moet schamen. Als dit niet in de game zou zitten zou Saints Row een echte concurrent voor GTA zijn.

De ex-ontwikkelaar van Epic Games heeft tegenwoordig wat meer tijd om aan te geven op Twitter wat hij denkt over diverse games. De actie en gameplay is volgens Cliff behoorlijk goed maar de rare oufits en dildo's moeten eruit. Het is kinderachtig en past totaal niet in de game. Als tip heeft Cliff daarnaast aangegeven dat ze meer een game moeten maken dat lijkt op films zoals Heat, Colleteral of Training Day.

Dat laatste is dan weer juist iets waar Rockstar zich de laatste jaren op heeft gericht met Grand Theft Auto IV en waarschijnlijk ook Grand Theft Auto V. Het is algemeen bekend dat Saints Row 2 en Saints Row 3 zich totaal niet serieus nemen, helemaal vergeleken met het eerste deel. Heeft Cliff hier een punt of moet Volition inderdaad wat serieuzer bezig zijn met Saints Row?