D. López: "Real Madrid is mijn thuis"

Real Madrid versterkt zich met doelman Diego López. De sluitpost kan zijn geluk niet op met zijn transfer naar Estadio Santiago Bernabeu. Lopez doorliep in zijn jonge jaren de jeugdopleiding van Real Madrid. Daarna verdedigde hij het doel van Villarreal en Sevilla. Na zes jaar keert hij nu terug onder de lat bij De Koninklijke, als vervanger van de geblesseerde Iker Casillas.

De 31-jarige keeper is blij met de terugkeer naar wat hij "thuis" noemt. "Het is voor mij een droom om terug te keren naar huis", zegt Lopez, die een contract tot 2017 tekent. "De deal kwam heel snel tot stand en ik ben blij dat ik terug kan keren naar de plek die ik als mijn thuis beschouw", vervolgt Lopez tegenover EFE. "Als een echte Madridista zoals ik is dit het beste wat je kan overkomen tijdens je loopbaan. Ik kan niet wachten om te beginnen aan mijn nieuwe uitdaging."

Cassilias raakte woensdag geblesseerd, nadat hij tijdens het bekerduel met Valencia nogal onhandig door ploeggenoot Alvaro Arbeloa tegen zijn hand werd getrapt. Hierdoor staat de Spaanse doelman acht tot twaalf weken buitenspel.