PVV lanceert meldpunt tegen moskeeën

Je kent het vast wel: zit je net lekker in de tuin van de zon te genieten, staat er plots een moskee in je tuin! Je schrikt je rot, maar er is helaas niets wat je kunt doen. Die bouwwerken worden beschermd door tientallen subsidieslurpende linkse hobbyclubjes, en de gewone hardwerkende man in de straat heeft het maar te slikken.

Daartegen komt Geert Wilders nu in het geweer. Nadat hij met z'n meldpunt tegen straatterreur probeerde straatcriminaliteit te doen ophouden, en hij met zijn Polenmeldpunt de overlast door Oost-Europeanen aanklaagde, gaat hij nu de moskeeproblematiek aanpakken.

Want, volgens de PVV hebben we al meer dan genoeg moskeeën in Nederland. Zo'n 'symbool van een ideologie van haat, geweld en onderdrukking' moet volgens hen bestreden worden. Ieder moskee die tegengehouden wordt, is volgens de PVV 'pure winst'.

Daarom staat sinds vandaag de site mosknee.nl online. Deze site bevat naast de hoogstaande oneliners die we van de PVV gewend zijn en verhalen over 'verzet' tegen andere moskeeën, ook een meldpunt. Daar kan iedereen bezwaar maken tegen een moskee die gepland is in zijn of haar omgeving. Bovendien helpt de PVV tegenstanders van een moskee ook met een stappenplan.

Tevens begint Wilders vandaag een moskeetour, die aftrapt in Enschede. Daar neemt hij een petitie tegen een islamitisch cultureel centrum in ontvangst uit handen van de fractievoorzitter van PVV Overijssel.

De kans dat dit meldpunt net zo veel last krijgt van 'pogingen tot sabotage en hatemail', bestaat. Voor critici heeft Wilders alvast een antwoord klaar: "Wie het niet bevalt, begint zelf maar een site MoskJa."