[Pics] Naaktfoto's Doutzen Kroes

Nu kunnen we wel een heel verhaal gaan ophangen over de belichting enzo, maar we weten dat het je toch alleen om de foto's gaat. Deze zijn dan ook hier te zien. NSFW, uiteraard.

En omdat we niemand deze pics willen ontnemen; omhoog met die klootzak!

Update 18.55 uur:
Nou vooruit, een klein verhaaltje dan. Doutzen heeft namelijk zelf gereageerd op de foto's. En velen hadden het al opgemerkt, de foto's zijn inderdaad al wat ouder. Uit 2009, om precies te zijn.

Het topmodel is op zijn zachtst gezegd niet blij dat de foto's opnieuw zijn gepubliceerd, ditmaal ter ere van haar 28ste verjaardag gisteren. "Het is op zich geen probleem dat die foto's weer op internet verschijnen, ze zijn prachtig, alleen lijkt het met al die aandacht wel of het om pornografie gaat", laat ze via haar manager aan RTL Boulevard weten.

Manager Sarah Keller vindt de foto's echter niet ordinair, want V Magazine is een gerenommeerd blad. Het is dan ook een eer om voor het tijdschrift uit de kleren te gaan. "De foto's stammen uit 2009, we snappen de sensatie niet."

Hadden we al een link gegeven naar de foto's? Deze zijn hier te zien! Nog steeds NSFW, maar wie werkt er nu om 7 uur 's avonds?