Mourinho blijft bij Real Madrid

Real Madrid heeft voor vanmiddag 13.00 uur een persconferentie ingelast. In Spanje wordt vermoed dat trainer José Mourinho ontslagen zal worden door de Spaanse topclub. Voorzitter Florentino Pérez zal spreken tijdens de persconferentie.

Gisteren meldde de Spaanse sportkrant Marca al dat topspelers Iker Casillas en Sergio Ramos een gesprek hadden aangevraagd bij voorzitter Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez. De twee voetballers dreigden de club aan het eind van het seizoen te verlaten als Mourinho aanblijft als trainer.

Bovendien zouden meer spelers met deze gedachte rondlopen. Casillas en Ramos werden dit seizoen door Mourinho op de bank gezet. Real Madrid draait dit seizoen beroerd. De titelverdediger staat al vijftien punten achter op aartsrivaal en koploper FC Barcelona.

Update 13.59 uur

Real-voorzitter Florentino Pérez heeft in een persconferentie aangegeven dat José Mourinho gewoon de trainer van de Koninklijke zal blijven. Ook ontkrachtte hij de berichten dat topspelers Iker Casillas en Sergio Ramos gedreigd hebben met het verlaten van de club als de Portugese trainer aan zou blijven. De verhalen van Marca zouden dan ook zijn 'gelogen'.