City verlaagt de vraagprijs voor Balotelli

Manchester City heeft de vraagprijs voor Mario Balotelli aanzienlijk verlaagd. De Italiaan staat in de grote belangstelling van AC Milan. De vraagprijs van Manchester City voor Balotelli ligt nu rond de 25 miljoen euro, een bedrag dat Milan een stuk beter in de oren zal klinken dan de eerder gevraagde 35 miljoen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola is momenteel in Milaan om meer duidelijkheid te scheppen rondom de toekomst van zijn cliënt, die een transfer naar zijn droomclub wel ziet zitten. De kampioen van Engeland weigerde eerder een bod van dertig miljoen euro van Milan, omdat dat betaald zou worden over een tijdsspan van zes jaar. City wil een lager bod nu echter wel accepteren, mits het grootste deel direct overgemaakt wordt. Dat meldt Goal.com.

Milaan is er alles aan gelegen Balotelli deze transferperiode aan te trekken. Goal.com meldde eerder dat de Italiaanse grootmacht overweegt Philippe Mexès te verkopen om de komst van de spits te bewerkstelligen. Balotelli zou naar verluidt wel oren hebben naar een terugkeer naar Italië, mede omdat hij geen vaste waarde is in het team van Roberto Mancini.

Dit weekend werd Balotelli gespot met veel medespelers in een Chinees restaurant en het leek er verdacht veel op dat het ging om een afscheidsdiner. De 22-jarige onruststoker, die dit seizoen pas eenmaal scoorde in de Premier League, zou al het een en ander hebben verhuisd naar Milaan.