[Video] Sexy spotje Kate Upton fel bekritiseerd

Mercedes heeft weer eens een nieuwe auto gelanceerd. Omdat het dit keer niet om en ouwelullenbak als een B-, E- of S-klasse gaat, besloot de Duitse autofabrikant eens een lekker wijf in te zetten. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van niemand minder dan Kate Upton. Het reclamespotje wordt inmiddels fel bekritiseerd.

In het bewuste spotje is een stel kerels te zien die de nieuwe Mercedes CLA staan te wassen. Hierbij staat een bloedgeile Kate Upton, gekleed in een diep uitgesneden, zwart topje en hotpants. Het rondborstige model pakt vervolgens wat schuim en blaast dit geil van haar hand. Mannen klagen echter steen en been, en niet omdat de commercial te sexy zou zijn.

Integendeel. De mannen, die waarschijnlijk al de broek op de enkels hadden, vinden het een domper dat Kate niet zelf aan het soppen is. "Dit spotje is het slechtste dat ik ooit heb gezien", vindt een klager. "Het zou beter zijn geweest als ze zelf de auto had gewassen. Dan had ik direct een CLA gekocht."

Ook een andere rukker krijgt er geen stijfje van. "Dit is de slechtste autocommercial die ik ooit heb gezien", zeurt hij. "Zo'n vulgair spotje had ik van iedere autofabrikant verwacht, behalve Mercedes."

Kate Upton; immer onterechte klacht