FOK! wat een weer...Later iets meer wind

Goedemorgen! Door de soms hardnekkige bewolking zijn de minimumtemperaturen niet zo laag geworden als we gedacht hadden. Ook de afgelopen nacht waren de wolkenvelden weer in de meerderheid en dat hield de afkoeling grotendeels tegen. Alleen in gebieden waar het wat langer opklaarde kan de temperatuur gezakt zijn tot beneden de -10.

Ook vandaag is het weer lastig te voorspellen waar de zon wel of niet doorbreekt. De kans is wel iets groter dan gisteren, al  zullen er ook plaatsen zijn waar het grotendeels bewolkt zal blijven. Ook de temperatuur is afhankelijk van de hoeveelheid zon. Blijft het bewolkt dan zal het het kwik blijven steken bij -3 graden, maar klaart het even op dan stijgt de temperatuur richting het vriespunt. De oost- tot zuidoostelijke wind neemt vandaag toe naar matig tot vrij krachtig en voor het gevoel zal het behoorlijk onaangenaam gaan aanvoelen. De komende dagen zijn koud en blijft het op de meeste plaatsen droog. De temperaturen blijven afhankelijk van de hoeveelheid bewolking.

In onze omgeving is het volop winter, maar het slechte weer dat wij normaal hebben dat moet toch ergens naar toe en in dit geval lijken Spanje en Portugal de klos te zijn. Enorme hoeveelheden regen worden daar verwacht en die zijn er trouwens al gevallen. Hierover gaan we waarschijnlijk wel wat van in het nieuws horen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

GochDe bewolking van de sneeuwzone van dinsdag naderde Goch. Heel duidelijk is te zien hoe koud de lucht is.

.Stille omgeving
Mooi uitzicht met een fraaie lucht boven de uitgestrekte velden van Goch. Voor qltel is het een ideale omgeving om te wandelen

Bewolking nam toe
Later nam de bewolking echt toe en verdween de zon. Ik denk dat qltel daarna ook maar snel naar de thee ging.