FOK! wat een weer...Koud, maar mooi weer

Goedemorgen! Er staat ons een heel aardige dag te wachten vandaag. Er is behoorlijk wat zon en er komen maar een paar wolkenvelden voor. Pas later op de dag zal de bewolking in het zuiden van het land wat dikker gaan worden.

Boven België gaat er wat sneeuw vallen, maar de kans dat deze neerslag ons land ook bereikt is niet zo groot. Er staat een matige oostenwind vanmiddag en de temperaturen liggen overdag rond het vriespunt. In de avond en nacht is er overal kans op gladheid als gevolg van bevriezing van natte weggedeelten. Morgen vinden we de meeste zon in het noorden, terwijl er in het zuiden meer bewolking aanwezig is. De temperaturen blijven overdag net iets onder 0 en de wind draait naar het noordoosten.

Na het weekend nemen de neerslagkansen wat toe en dit lijkt vooral om sneeuw te gaan. Vooral dinsdag lijkt even een dag te gaan worden om even goed in de gaten te houden, want misschien gaat het dan even flink sneeuwen en valt er plaatselijk meer dan 5 cm. Dit kan uiteraard nog veranderen, maar het zit nu al 2 dagen in de modellen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

OpklaringenTijdens een wandeling maakte qltel een paar mooie foto's van de omgeving van Goch. De eerste foto is gemaakt om 09.00

.Wandeling Goch
Om 13.00 was het lunchtijd.

Einde van de dag
En een mooie zonsondergang tot besluit! Leuke en mooie foto's!