Stekelenburg in gesprek met AS Roma

Maarten Stekelenburg gaat dinsdag samen met zijn zaakwaarnemer in gesprek met de clubleiding van AS Roma. De doelman wil duidelijkheid over zijn toekomst bij de club.

Stekelenburg is in Rome zijn basisplaats kwijtgeraakt aan de Urguguayaanse sluitpost Mauro Goicoechea. Ook zondag zat de voormalige keeper van Ajax op de bank tijdens de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Napoli.

"We hebben dinsdag een gesprek met de directie waarin we elkaar goed in de ogen gaan kijken", zegt zaakwaarnemer Rob Jansen in gesprek met Voetbal International. "Als daaruit blijkt dat deze situatie aanhoudt, dan zijn we weg. Maarten is immers niet naar Rome gekomen om op de bank te zitten."

Stekelenburg wil minuten blijven maken om ook bij het Nederlands elftal in beeld te blijven. "Er wordt gekeken naar het Nederlands elftal, het WK en zijn carrière op zich. Maarten is geen doelman die op de bank bij AS Roma gaat zitten", zei Jansen eerder al.

Stekelenburg is bezig aan zijn tweede seizoen bij AS Roma. In Rome heeft hij een contract tot de zomer van 2015. Eerder werd de keeper van Oranje al in verband gebracht met clubs als AC Milan en Fulham.