FOK! wat een weer... Later neerslag

Goedemorgen! Gisteren was het in het vrijwel het hele land een zonloze dag en ook vandaag zullen veel plaatsen in ons land het zonder de zon moeten doen. Alleen het noordoosten van het land zou vandaag een beetje zon kunnen krijgen, maar ook daar zal het later op de dag bewolkt gaan worden.

Elders is het al bewolkt en vanuit het zuidwesten gaat het regenen. Ik moet hier wel bij zeggen dat dit heel erg langzaam gaat. In Zeeland zal het rond het middaguur gaan regenen en deze regen trekt met de snelheid van een slak naar het noordoosten toe. In het midden van het land gaat het rond het eind van de middag regenen, maar tegen de tijd dat de neerslag het noordoosten bereikt is het al bijna middernacht. De regen lijkt in het noordoosten dan over te gaan in sneeuw, maar ook is er kans op ijsregen of ijzel. De hoeveelheden lijken echter beperkt te blijven.

De wind komt uit het oosten en zal in de loop van de dag flink gaan toenemen. Langs de kust kan er zelfs windkracht 7 komen te staan. De temperaturen lopen uiteen van 3 graden in het noordoosten tot 5 graden in Zeeland.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

VogeltrekDe vogeltrek van afgelopen herfst. KlapMongeaul maakte dit mooie plaatje.